Stilinovićeva 7, 10431 Sveta Nedelja
e-pošta: pinklec.info@gmail.com
sastanci utorkom od 19:00

Opća planinarska škola 2022.

 

plakat ops 2022 A3cŽelite li se okušati u najljepšoj mogućoj rekreaciji - planinarenju? Najbolji način kako započeti s ovom aktivnošću je da se prijavite u Opću planinarsku školu. Planinarsko društvo Pinklec iz Svete Nedelje ima višegodišnje iskustvo u organizaciji planinarskih škola, a iskusni predavači, vodiči i instruktori naučit će Vas kako se pravilno pripremiti i sigurno boraviti na planinama i općenito u prirodi. 

 

Voditelj Opće planinarske škole: Zvonimir Čižmar (091 3373 315).

 

Opširnije...

Planinarske škole PD Pinklec Sveta Nedelja

 
DSC03348Planinarsko društvo Pinklec iz Svete Nedelje svake godine organizira opću planinarsku školu i malu planinarsku školu, odnosno školu za planinarski pomladak. Opću planinarsku školu organiziramo u proljeće, od travnja do lipnja i ona je namijenjena svim planinarima ili budućim planinarima, od 15 godina starosti na dalje.
 

Opširnije...

Počela mala planinarska škola

DSC03641Uvodnim predavanjem, održanim u utorak, 24. rujna 2019. u Društvenom domu Sveta Nedelja, započela je ovogodišnja mala planinarska škola u organizaciji Planinarskog društva "Pinklec" Sveta Nedelja. Voditelj škole Mladen Planinšek upoznao je buduće male planinare s osnovnim informacijama kako da se pripreme za predstojeće planinarske izlete.

Opširnije...

Mala planinarska škola 2019.

 

mala skola plakat A3 ver2bI ove jeseni Planinarsko društvo "Pinklec" iz Svete Nedelje organizira malu planinarsku školu za djecu osnovnoškolske dobi. Škola će početi 17. rujna upisom polaznika. Za upis su potrebne 2 fotografije te OIB (važi i za roditelje koji žele ići na izlete). Nakon toga, sve do početka prosinca, slijede predavanja, izleti i vježbe, sve usklađeno s programom školovanja Hrvatskog planinarskog saveza.

 

Predavanja će se održavati utorkom od 19 do 20 sati u prostorijama PD "Pinklec" u Svetoj Nedelji, Stilinovićeva 7 (Društveni dom Sveta Nedelja ili "Stara pošta"). Po završetku male škole svi polaznici koji će prisustvovati na 60 % predavanja i izleta dobit će diplomu Hrvatskog planinarskog saveza o završenoj maloj planinarskoj školi.

Opširnije...

Opća planinarska škola PD Pinklec 2019. - raspored predavanja, izleta i vježbi

 
plakat ops 2019 A3 ver5 krivulje1bOve godine održati će se Opća planinarska škola PD Pinklec u razdoblju od 09.4.2019. - 15.6.2019.
 
- polaznik mora biti član bilo kojeg planinarskog društva, ukoliko nije niti jednog, može se učlaniti u PD Pinklec
- polaznici su dužni prisustvovati na barem pet predavanja i barem pet izleta, od kojih jedan mora biti dvodnevni, također polaznik mora biti prisutan na barem jednim vježbama

- cijena upisa je 100kn, polaznici sami snose troškove izleta
- predavanja su utorkom od 19.30h u prostoru PD Pinklec, Stilinovićeva 7, Sveta Nedelja, izleti su naravno vikendima
 
INFO i PRIJAVE: Denis Ježdik 091/3371091
 
PROGRAM ŠKOLE:

Opširnije...