Novaki, Športska 1 / 1. kat,
10431 Sveta Nedelja
e-pošta: pinklec.info@gmail.com
sastanci utorkom od 19:00

Nacionalni parkovi Sjeverne Amerike, predavanje i projekcija fotografija

golub amerika800b
 
Ogranak Matice hrvatske u Svetoj Nedelji i Planinarsko društvo "Pinklec" pozivaju Vas na putopisno predavanje i projekciju fotografija
 
NACIONALNI PARKOVI SJEVERNE AMERIKE
 
Predavač: mr.sc. Siniša Golub, ravnatelj Javne ustanove "Međimurska priroda"
 
Predavanje će se održati u petak, 9. studenog 2018. s početkom u 19 sati u Turističko-informativnom centru Sveta Nedelja, Stilinovićeva 1. Ulaz je slobodan.
 
U sklopu predavanja održat će se promocija knjige "Nagovor na odvažnost", putopisa o obiteljskom "road tripu" po nacionalnim parkovima Sjeverne Amerike.
 
Ugođaj će upotpuniti samoborski duet MA LA izvedbom nekoliko prigodnih pjesama.
 
Nagovor omot knjige manji1"Nacionalni parkovi su najbolja američka ideja, a divljina pak prostor nade kako sve što vrijedi na ovom planetu nije zauvijek izgubljeno. No, koliko dobro poznajemo izvorište te ideje koja je promijenila svijet nabolje? Jesmo li dovoljno smioni da se svojom Cestom uputimo u osobnu potragu za slikama iz djetinjstva? Usudite se, nagovaram vas na odvažnost! Kroz fotografski putopis upoznajte američke nacionalne parkove i u divljem pronađite dublji smisao, dodajte život svojim godinama na Zemlji." 
 
sinisa golubMr. sc. Siniša Golub (r. 1976.), ravnatelj Javne ustanove "Međimurska priroda", magistar je primarnog obrazovanja (učitelj) i magistar znanosti upravljanja zaštićenim područjima prirode. Radi u hrvatskom sustavu zaštite prirode, a osobna strast su mu putovanja u područja divljine i nacionalne parkove SAD-a. Objavio je nekoliko knjiga zavičajne tematike, sudjelovao na brojnim izložbama kao fotograf, a posjeduje i talent za organizaciju različitih procesa koji u konačnici dovode do nekog rezultata.
 
Pokrovitelji predavanja: Grad Sveta Nedelja, TZ Sveta Nedelja, ZKUU Sveta Nedelja, Svenkom d.o.o.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više informacija pogledajte ovdje..